Engagera dig

Lava är det perfekta tillfället att engagera sig i sektionen, oavsett om du haft tidigare engagemang eller inte. Både som värd och gruppansvarig så får du chansen att se hur det är att jobba med ett stort projekt, samt jobba nära Projektgruppen på vägen mot ett gemensamt mål: Lavamässan.

Årets mässa kommer vara annorlunda från tidigare års med nya uppgifter och utmaningar. Om du är nyfiken, sugen på lärorika erfarenheter och flexibel i sinnet, så tveka inte att söka Lava! Läs om rollerna nedan.

ANSÖKAN

VÄRD

Som värd är du en viktig pusselbit för att Lava ska vara genomförbart. Du som söker värd hjälper till med all förberedelse inför mässan och är en kommunikativ problemlösare samt känner stort engagemang för projektet. Genom att engagera dig som värd får du möjlighet att lära känna nya studenter på sektionen och knyta nya kontakter inom samhällsbyggnadsbranschen.

Ansökan för värd öppnar senare i höst

ANSÖKAN

GRUPPANSVARIG

Som gruppansvarig är du ansvarig för en grupp värdar inom ett av projektens områden, du är även länken mellan värdar och projektgrupp. Det förväntas att du tar ett större ansvar och bidrar till vår fantastiska mässa vi skapar tillsammans. Det är en möjlighet för dig att få djupare insikt i projektet samt skapa en mer personlig kontakt med företag.

Du behövs!