Gruppansvarig

Som gruppansvarig är du ansvarig för en grupp värdar inom ett av projektens områden och du är även länken mellan värdar och projektgrupp. Genom att engagera dig som gruppansvarig får du en större utmaning, mer ansvar och jobbar tätare med projektgruppen. Det är en möjlighet för dig att få djupare insikt i projektet, ansvar över specifika delar inom Lava och möjligheten att jobba närmre företagen på olika event. Du som söker till gruppansvarig är driven och organiserad som person samt visar vilja och engagemang. 

Ansökningsprocessen kommer ske på så sätt att du först svarar på ett frågeformulär och skickar in ditt CV. Alla som söker kommer sedan bli kallade till intervju.  

Tidsupplägg som GA:  Under höstterminen är arbetet som GA inte så tidskrävande. Efter årsskiftet drar arbetet igång och man kan som GA förvänta sig att spendera mer tid på engagemanget kring Lava. De sista två veckorna innan Lava-mässan är den mest tidskrävande perioden som GA 

Gruppansvarig Företag

Som gruppansvarig inom företag är du ytterst ansvarig för ett rum eller område på mässan, samt områdets värdar.  Ansvaret innebär att rodda innan mässdagen samt rodda av efter mässan. Din uppgift är även att se till att dina värdar sköter kontakten med sina respektive företag och att detta görs i rätt tid. Om du gillar företagskontakt och service är denna roll något för dig!

Gruppansvarig Kontakt

Denna roll innefattar allt från incheckning av företag till att assistera under kontaktsamtal. Som gruppansvarig för kontakt får du bemöta och hjälpa många människor. Denna roll jobbar nära projektgruppen och är en stor del av Lavas ansikte utåt. Rollen passar dig som är stresstålig, social och motiveras av nya utmaningar!

Gruppansvarig Event

Som gruppansvarig för event är du eventansvansvariges högra hand. Ni arbetar tätt med planering och förberedelser inför Lavagasquen. Du och dina värdar hjälper till med allt ifrån bordsplaceringar till dekorationer för att se till att årets Lavagasque blir en upplevelse att minnas. Du som söker är kreativ, initiativtagande och strukturerad.

Gruppansvarig Lounge

Gruppansvariga för lounge ser tillsammans till att loungen i Nymble samt måltider flyter på som det ska under dagen och har även ansvar för företagens mötesrum. Du har även visst ansvar för liknande uppgifter under event innan Lavamässan. Det är många i behov av mat och kaffe, så du som söker är ordningsam, stresstålig och serviceinriktad.

Gruppansvarig Logistik

Som gruppansvarig för logistik krävs det att du är strukturerad under intensiva perioder. Nymble ska ställas om från studieplats till mässlokal och sedan förberedas inför kvällens gasque, vilket du som gruppansvarig för logistik kommer att ha en nyckelroll i. Saker och ting ska förflytta sig till rätt plats vid rätt tid och du har även ansvar för elberäkningen för Nymble. Om du skiner under stress och tycker det är kul med snabb problemlösning så är detta rollen för dig!

Gruppansvarig Media

Gruppansvariga för media ser till att mässan dokumenteras på bästa sätt och jobbar nära marknadsföringsansvarig. Ni ansvarar för att allt från sponsorprodukter till mingelbilder fotas både innan och under mässdagen. Uppgifter som att filma och klippa film kan tillkomma. Det är ditt ansvar att allting dokumenteras väl. Du ska gilla foto och film, vara kreativ, samt beredd på att komma med nya idéer och initiativ!