Intervjuteknik

Intervjuteknik är ett nytt koncept som introduceras Lava 2021!
Detta är ett tillfälle för studenter att öva sig på att gå på intervju och bli bekvämare i intervjusituationer.
Känner du dig osäker inför arbetsintervjun eller helt enkelt vill utveckla din intervjuteknik – Anmäl dig här!

 

Anmälan har stängt

Vad är intervjuteknik?

Intervjuteknik innebär att du får gå på en övningsintervju med en professionell rekryteringskonsult från rekryteringsföretaget Randstad. Tillfället består av en kortare intervju samt feedback-diskussion och förväntas ta ca. 20 minuter i helhet. Syftet med tillfället är att studenter ska lära sig om intervjuteknik och bli bekvämare i intervjusituationer. Övningsintervjun äger rum under mässdagen, torsdagen den 11 februari.

Anmälan

De uppgifter och filer du lämnar in kommer att skickas vidare till rekryteringsföretaget Randstad. Alla bifogade filer måste skickas i pdf-format. Några minuter efter att du skickat in din anmälan kommer du få ett bekräftelsemail. Skulle du mot förmodan inte få något bekräftelsemejl, vänligen kolla din skräppost. Gör annars en ny anmälan eller kontakta Lava på info@lavakth.se

Observera att det finns ett begränsat antal platser och att platserna fylls upp vartefter. En anmälan är ingen garanti på att du får en plats utan detta kommer att bekräftas genom mejl i ett senare skede.

Rekryteringsföretaget Randstad

Läs mer här