Kontaktsamtal

Kontaktsamtal är en chans för studenter och företagsrepresentanter att ha ett förutsättningslöst samtal i en avslappnad miljö. Vad samtalet ska handla om bestämmer du själv. Det är en unik möjlighet för dig som student, oavsett årskurs och inriktning. Du får möjligheten att skapa kontakt med och lära känna ett eller fler företag som just du är intresserad av!

Ansökan har stängt

Vad är kontaktsamtal?

Kontaktsamtalen tar ca 20 minuter och äger rum under mässdagen, torsdagen den 10 februari. En ansökan om kontaktsamtal garanterar inte en plats. Projektgruppen vidarebefordrar dina uppgifter till det eller de företag du önskat och det är sedan upp till företaget att välja ut vilka de vill ha kontaktsamtal med. Du har möjlighet att söka hur många kontaktsamtal du vill.

Ansökningsprocess

De uppgifter och filer du lämnar kommer att skickas vidare till den eller de utställare du önskat samtala med för att utställarna ska kunna göra sina urval. Alla bifogade filer måste skickas i pdf-format. Några minuter efter att du skickat in din ansökan kommer du få ett bekräftelsemail. Skulle du mot förmodan inte få något bekräftelsemejl, vänligen kolla din skräppost. Kontakta annars Lava på info@lavakth.se

Observera att det är möjligt att gå på flera samtal under mässdagen.