Värd

Som värd är du en viktig pusselbit för att Lava ska vara genomförbart. Du som söker värd hjälper till med all förberedelse inför mässan och är en kommunikativ problemlösare samt känner stort engagemang för projektet. Genom att engagera dig som värd får du möjlighet att lära känna nya studenter på sektionen och knyta kontakter inom samhällsbyggnadsbranschen.

Observera att det inte hålls några intervjuer för värdar. Detta innebär att urval endast sker utifrån ansökan, vi rekommenderar dig därför att lägga ner tid på ansökan. Efter ansökan kommer du få ett mejl till angiven mejladress som bekräftar att vi fått din ansökan. Skulle du mot förmodan inte få något mejl, vänligen kolla din skräppost. Ta sedan kontakt med personalansvarig Tova Nyander Söderhielm på personal@lavakth.se

Ansökan är öppen!

Företagsvärd

Företag är den värdroll som förväntas ändras mest i samband med årets mässa. Innan och under mässan kan det behövas kommunikativ hjälp från dig som är företagsvärd, i form av att agera kontakt mellan ett eller flera företag och Lava. Utöver företagskontakten, så förväntas även företagsvärdar finnas tillgängliga för instruerande hjälp under mässdagen. Du som är flexibel och kommunikativ passar perfekt som företagsvärd.

Kontaktvärd

Detta är Lavas bredaste roll. Den kommer att innefatta allt från incheckning av besökare, till ansvar för paneldebatter och assistering under kontaktsamtal. Som kontaktvärd får du bemöta och hjälpa många människor samt hålla koll så att rådande restriktioner hålls. Denna roll passar dig som är stresstålig, social och driven.  

Eventvärd

Som eventvärd kommer du jobba nära resten av eventgruppen och dess gruppansvariga. Tillsammans kommer ni jobba med förberedelser inför den stora Lavagasquen och rollen innefattar allt från bordsplacering och bonghantering till dekorationer. Är du kreativ med ett öga för detaljer och gillar att arbeta i grupp? Då är event något för dig!  

Loungevärd

Som loungevärd är du med och ser till så att allt flyter på smidigt i loungen. Det kan vara allt från kaffe- och lunchservering till att fixa och dona i lokalen. I loungen har du en viktig roll att bidra till en trevlig stämning där många kan vistas gemensamt under rådande restriktioner. Är du serviceminded och hjälpsam så kommer du att trivas i loungen!  

Logistikvärd

Att vara logistikvärd under årets mässa är något som kommer kräva både flexibilitet och struktur. Rollen kan innebära allt från leveranser och förflyttning till säkerhet i Nymble. Logistikgruppen arbetar tillsammans för att hela Lava ska kunna fungera som ett välsmort maskineri och för att årets mässa ska flyta på. Denna roll passar dig som är strukturerad, stresstålig och lösningsorienterad.

Mediavärd

Som mediavärd förväntas du dokumentera mässans alla olika delar; det kan handla om aktiviteter under Lavadagen, sponsorprodukter eller allmänt mingel. Hela mässans roddning från morgon till kväll ska  fångas på bild och film, men även andra event som sker i anslutning till mässan. Om du gillar foto, film och är kreativt lagd är mediavärd en roll för dig!