Vad är Lava?

Lava är den största arbetsmarknadsmässan för en enskild sektion i Norden och drivs ideellt av studenter på Samhällsbyggnadssektionen vid KTH. Sedan starten 1994 har konceptet varit detsamma: Att möjliggöra och stimulera mötet mellan näringsliv och studenter

Dagar

:

Timmar

:

Minuter

:

Sekunder

10 februari 2022

LAVA 2022
Projektgruppen för Lava 2022 planerar för en fysisk mässa i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi är glada över att ännu ett år kunna erbjuda ett personligt möte mellan studenter och utställare.

Träffa din framtida arbetsgivare

Som student får du chansen att möta över 100 arbetsgivare inom branschen

Utforska möjligheter

På Lava lär du känna din bransch och vilka inriktningar och möjligheter som finns

Upplev en av Sveriges största branschmässor

Lava är Nordens största arbetsmarknadsmässa för en enskild sektion

Kontaktsamtal

Kontaktsamtal är en chans för studenter och företagsrepresentanter att ha ett förutsättningslöst samtal i en avslappnad miljö. Det är en unik möjlighet för dig som student, oavsett årskurs eller inriktning. Du får möjligheten att skapa kontakt med och lära känna ett eller fler företag.

ANSÖKAN

KONTAKTSAMTAL

Intervjuteknik

Intervjuteknik är ett nytt koncept för årets Lava! Här ges studenter chansen att få gå på övningsintervju med en professionell rekryteringskonsult. Tillfället består av en kortare intervju samt feedback-diskussion med syftet att studenter ska lära sig och bli bekvämare i intervjusituationer. 

ANMÄLAN

INTERVJUTEKNIK

Engagera dig

Lava är en fantastisk möjlighet att engagera sig i sektionen och ha roligt tillsammans med studenter från olika årskurser och inriktningar samtidigt som du får möjligheten att nätverka inom branschen.

 GRUPPANSVARIG

VÄRD

Nyheter

Ordförande har ordet

Ordförande har ordet

Pandemiåret 2020 blev inte som någon hade tänkt sig, speciellt inte för Lavas projektgrupp. Detta fantastiska gäng på 8 personer valdes på Sektionsmöte 1, den 26:e februari 2020, till det roliga och ärofyllda uppdraget att utforma Lava 2021. Varken de eller jag hade...

läs mer
Lava för miljö och säkerhet

Lava för miljö och säkerhet

Lava har som alltid, även i år, ett stort fokus på miljöpåverkan och klimatet men även på att alla som deltar under mässan ska känna att det är en säker och trygg miljö att vistas i. Vi är måna om att de som bidrar till mässan ska läsa igenom och ha koll på våran...

läs mer
Q&A inför ansökan till värd!

Q&A inför ansökan till värd!

Ett annorlunda år medföljer att värdrollerna kommer att se lite annorlunda ut. Lava har därför haft en frågestund på Instagram, där vi gav våra följare möjligheten att ställa frågor till oss. Här nedan kan du läsa frågorna och svaren! 

läs mer

Sagt om Lava