Karriärkvällen

Karriärkvällen är en ny temakväll för Lava 2022 där du som student får möjlighet att rusta dig inför kommande jobbansökningar genom ett helhetskoncept som kombinerar CV-granskning och intervjuteknik. Kvällen kommer således bestå av två sessioner per student där den ena är CV-granskning tillsammans med en Don från alumniföreningen Don-orden och den andra en övningsintervju samt feedback-diskussion med en rekryterare från Job Solution. Varje session varar i 20-30 minuter och eventet äger rum den 1 februari på Zoom.

Alla deltagare bjuds av Job Solution på middag genom en voucher på 100 kr.

Ansökan stänger den 21 januari

Vad är intervjuteknik?

Intervjuteknik introducerades under Lava 2021 och innebär att du får gå på en övningsintervju med en proffessionell rekryteringskonsult från rekruteringsbolaget Job Solution. Syftet med tillfället är att studenter ska lära sig om intervjuteknik och bli mer bekväma i intervjusituationer. Job Solution har specialkompetenser inom rekrytering i Samhällsbyggnadsbranchen vilket ska hjälpa studenter att forma sin ansökan efter olika tjänster.

Ansökan

De uppgifter och filer du lämnar in kommer att skickas vidare till rekryteringsföretaget Job Solution. Alla bifogade filer måste skickas i pdf-format. Efter att du skickat in din ansökan kommer du få ett bekräftelsemail. Skulle du mot förmodan inte få något bekräftelsemejl, vänligen kolla din skräppost. Gör annars en ny ansökan eller kontakta Lava på info@lavakth.se

Observera att det finns ett begränsat antal platser och att platserna fylls upp vartefter. En ansökan är ingen garanti på att du får en plats utan detta kommer att bekräftas genom mejl i ett senare skede.

Rekryteringsföretaget Job Solution

Läs mer om Job Solution här