Mässan

10 februari 2022

Mässan är öppen klockan 09-16.

Vad händer på mässan?

Lava Live

Lavadagen är fylld med livesända paneldiskussioner och lunchföreläsning. 

09.30 Framtidens gemensamma transporter
10.45 Det gemensamma stadsrummet
12.00 Don-orden snackar ledarskap
13.15 Demokrati + Gemenskap = ?
14:30 Klimatförändringar och våra gemensamma strukturer

Missa inte Lava Live Studio som kommer sändas på instagram under dagen. Där kommer det snackas om paneldiskussionerna, mässans höjdpunkter och mycket mer.

Utställare

Mässan ger studenter möjlighet att komma i kontakt med 62 företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar b.la entreprenörer, fastighetsbolag och konsultföretag. 

Kontaktsamtal

Kontaktsamtal är en chans för studenter och företagsrepresentanter att ha ett förutsättningslöst samtal i en avslappnad miljö. Det är en unik möjlighet för dig som student, oavsett årskurs och inriktning.

Intervjuteknik

Ett nytt koncept för i år! Här ges studenter möjligheten till en prestigelös övningsintervju samt feedback med en professionell rekryteringskonsult. Intervjun är till för att studenten ska lära sig och bli bekvämare i intervjusituationer. 

Lär känna 62 branschföretag

Sagt om Lava

"Lava är ett utmärkt tillfälle för oss studenter att få en inblick i de oändliga karriärmöjligheter som finns i Samhällsbyggnadsbranschen. Det är alltid både lärorikt och roligt att besöka mässan varje år."

Frida Carlsson

Student, Samhällsbyggnad KTH

"Lava är en mässa som skapar ett brett kontaktnät mellan oss på Sweco och studenterna som våra kommande potentiella medarbetare. Arrangemanget är ordnat på ett professionellt sätt och support från Lavagruppen är alltid nära vid behov."

Amanda Rönn

HR-kordinator, Sweco

Miljöpolicy

Lava satsar årligen på att Lavamässan ska göra så lite avtryck på naturen som möjligt. Läs gärna vår Miljöpolicy för mer information och inspiration!

Harassment & Safety policy

Både besökare och utställare ska känna sig trygga på Lavamässan. Läs mer om Lavas förebyggande arbete här.