Mässan

Nymble, KTH
13:e februari 2020

Andra torsdagen i februari slår kårhuset Nymble upp sina portar för Lava – Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag. 
Mässan är öppen klockan 10-16.

Vad händer på mässan?

Paneldebatter

Förra årets succé återvänder till Lava 2020. Företagsrepresentanter kommer diskutera olika ämnen under mässdagen i Gamle
10.30 Nya tunnelbanan
11.30 Framtidens byggmaterial
13.30 Butiksdöden
14.30 Den smarta staden

Utställning

Mässan ger studenter möjlighet att komma i kontakt med över 120 företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar b.la entreprenörer, fastighetsbolag och konsultföretag. 

Kontaktsamtal

Kontaktsamtal är en chans för studenter och företagsrepresentanter att ha ett förutsättningslöst samtal i en avslappnad miljö. Det är en unik möjlighet för dig som student, oavsett årskurs och inriktning.

Träffa mer än 100 företag

Hitta rätt på Lava 2020

Passa tiderna på Lava 2020

Sagt om Lava

"En helt fantastisk mässa som bygger broar mellan dagens och morgondagens samhällsbyggare. Lava erbjuder spännande och varierande mötesforum mellan studenter och företag och det är en fröjd att besöka mässan varje år!"

Elvira Frickner

Student, Samhällsbyggnad KTH

"Lava är en mässa som skapar ett brett kontaktnät mellan oss på Sweco och studenterna som våra kommande potentiella medarbetare. Arrangemanget är ordnat på ett professionellt sätt och support från Lavagruppen är alltid nära vid behov."

Amanda Rönn

HR-kordinator, Sweco

Miljöpolicy

Lava satsar årligen på att Lavamässan ska göra så lite avtryck på naturen som möjligt. Läs gärna vår Miljöpolicy för mer information och inspiration!

Harassment & safety policy and action plan

Både besökare och utställare ska känna sig trygga på Lavamässan. Läs mer om Lavas förebyggande arbete här.